Sunday, 2 January 2011

Da nak skola , rindu kat kwn masih tak hilang :')

knp cpt sgt nak skola nie ?? Ak rindu gilaa kat diorang :'( , korunk rindu syiqin tak . syiqin tak nak lpe time kte darjah 6 . ak tak nak lpe time tuh .  hmm .. rindu korunk gilaa2 , nak jupe korunk ! rindu kat budak yg duduk di kanan dan kiri ak farah n syiqin mesbah .


Farah n Syiqin Bestie ak  


 Diorang nie laa yang slalu kacau ak kat dlm cls , mcm2 diorang buat . JAHAT ! ishh , tp ak syg korunk. Mereka nie slalu sorok kan brg syiqin , awk rse diorang jahat tak ? Ehh da laa , mls nak citer psl mereka nie , kan taip panjang lebar kang tentang diri diorang , kembang pulak .  hee :)
Okay laa hari pun da maghrib . sampai tuh jela yang dpt dikongsikan , klw ad story lg nanti syiqin story k ?

                                                             Assalamualaikum~
                                                              = bubye :) 7:22 pM =





 

Awak Like , Awak Comment :D

No comments: