Monday, 20 June 2011

Koreaa ? Hahaha ^^ sorry tak minat


Heyyoo dan salam 1 blogger :) #nak bg salam takud ada yg bukan muslim ^^
Okay, berbalik kpd tajuk , syiqin nak tanya korang , apa yg best sgt dgn artis korea tu ? And and and ape yg ada dkt artis korea yg takde dkt artis malaysiaaaa ? Sila jawab :)

Syiqin sebenarnya tak minat sangat dgn artis korea tu , syiqin bukan nak belagak ke apa , yeaa syiqin tak nafikan yg artis korea tuh sume hanggsome2 kaann ? Cuma syiqin tak minat lah , korang mesti minat sgt kann ? Haaii , syiqin pening dgn nama diorang & kadang2 adalah keliru jgk , kalau artis korea lelaki tu rambut pnjg , mcm perempuan kann ? Comel :D # tengok2 syiqin puji tuu.


Super junior ^^

FT island kaann ?

Shinee kan?



Okay tuh jea , sebenarnya syiqin nak buat father's day card , tp dah terlajak cite psl korea pulak , haha , takpelah nak buat kad dulu , Babai readers and follower .



-Thanks for reading :) -
+syiqin+












Awak Like , Awak Comment :D

3 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

kita minat cite jepun ...dragon ball ...haha

DMZ^MeMeL^ said...

wahaha!!!suke sangat entry kow!!

syiqin:) said...

@hatikubaik - Haha cite jepun? Kalau hantu jepus sy suke tengok lahh ;)


@DMZ^MeMeL^ - Wahh thanks ;)